Petry van Pilatix

Nu tijdelijk voor jou: de eerste maand voor maar één euro

Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen wil helpen met Pilates

Ook weer beter in je vel met Pilates

Zo eenvoudig is het
9
99
Per maand
  • Eerste maand voor maar één euro
  • Elke week een nieuwe les
  • Maandelijks betalen en opzeggen
  • Inclusief gezonde leefstijl tips

100% Risicovrije Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Ik verwacht het absoluut niet, maar laat het me binnen 30 dagen weten als je niet tevreden bent. Ik annuleer je abonnement en je krijgt jouw volledige aankoopbedrag terug.

Eenvoudig thuis Pilates doen

Kom van die langdurige pijntjes in jouw lichaam af, verbeter je houding en krijg meer energie en zelfvertrouwen. Allemaal lekker vanuit je eigen huis.

Kijk waar het jou uitkomt

De les bekijk je op je smartphone, tablet, computer of smart TV. Zo vaak in de week als jij wil.

Pilates op een laptop
Pilates op een smartphone
Een professionele instructeur

Maar ik ben vooral ook heel vrolijk :). Ik geef elke week 100+ mensen les, dus ik weet hoe het moet!

Elke week een nieuwe les

Voor beginners én gevorderden. Doe de les waar je maar wil. Als jij wil, zélfs in je pyjama.

Pilates op een tablet

Pilates helpt deze mensen

En daar ben ik zo blij mee!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Pilatix?

Een Pilatix les volg je in je eigen vertrouwde omgeving, in je eigen tijd én in je eigen tempo. Natuurlijk in jouw favoriete sportoutfit. De les begint met een warming-up en sluit af met een heerlijke ontspanning. Een les duurt ongeveer 60 minuten. Een zeer ervaren instructeur doet de oefeningen voor en begeleid je door de les. Je kunt de les volgen via je smart TV, computer, tablet of mobiel.

Kan ik de lessen vaker bekijken?

Er verschijnt iedere week een nieuwe les. Deze les kun je per week net zo vaak bekijken en volgen als je zelf wilt.

Waarom is Pilatix zo leuk?

Je kunt de Pilatix lessen altijd en overal volgen. Zélfs in je pyjama. Dat maakt het zo leuk! Je kunt altijd en overal je matje uitrollen en de Pilates les volgen. Je stapt ‘s morgens uit bed, je hebt je pyjama nog aan en bedenkt dat je wel zin hebt om een Pilates les te volgen. Dat kan! Niemand die je ziet. Jij gaat lekker los met Pilatix. Ook op vakantie als je de hele dag lui op het strand hebt gelegen kun je heerlijk in je hotelkamer even Pilates doen.

Wat kost Pilatix?

Bij Pilatix kun je al Pilates doen vanaf minder dan € 2,50 per Pilates les! Dat is nog eens een leuk prijsje. Voor € 2,50 koop je niet eens een cappuccino op het terras. Voor een lidmaatschap bij een goedkope sportschool betaal je al meer. En bij Pilatix hoef je niet eens deur niet uit door weer en wind. Niemand die je bekijkt en je hebt volledige privacy.

Zijn de lessen geschikt voor beginners of gevorderden?

Pilates lessen van Pilatix zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een ervaren instructeur begeleidt je door de les. Per oefening wordt aangegeven hoe je kunt vereenvoudigen of verzwaren. Je leert te luisteren naar je eigen lichaam. Je lichaam geeft de grenzen aan. Soms kun je die grenzen verkennen, maar je gaat nooit te ver over de grens die je lichaam aangeeft.

Wij wisselen momenteel van betaalprovider. Hierdoor is betalen tijdelijk niet beschikbaar op de website. Excuses voor eventueel ongemak!
+